Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

vitaminer och mineraler

Fitline

Vad är det egentligen som är unikt med Fitline produkterna? Varför har vi använt dem sedan januari 2014 respektive december 2015 och varför rekommenderar vi dem till alla?

Vill du läsa mer om varför vi behöver mer vitaminer och mineraler än det finns i maten så gör du det här.

Fitline består av naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Frystorkat frukt och grönt.

Produkterna tillverkas i Tyskland enligt GMP-standard vilken är den högsta tillverkningsstandarden i världen. Samma standard som vid läkemedelstillverkning.

Detta garanterar helt rena produkter! Det som står på etiketterna är det som finns i och inget annat. Är man certifierade att tillverka enligt den standarden så är det rigorösa kontroller på att det följs. Det garanterar att effekten av produkten är densamma ända till bäst före datum, att det inte blir ett lägre näringsinnehåll. När man ska använda något varje dag är det väldigt skönt att veta att det är helt rent och bara innehåller det som det ska (till skillnad från vissa andra kosttillskott man kan köpa online eller i butiker ELLER det mesta av maten vi köper i affären - där är det inte alls lika höga kontroller och vi vet inte alltid vad som är i)

Fitline har dessutom:

 • Naturliga sötningsmedel

 • Inga konserveringsmedel

 • Naturliga smakämnen

 • ”FitLine erbjuder dig ett komplett produktsortiment för hälsa, skönhet och välmående. Våra produkter kombinerar noggrant utvalda bioaktiva mikronäringsämnen, mångårig forskningserfarenhet och banbrytande teknik med ditt välbefinnande i åtanke.”
  - PM International

  Så om dom ”bara” innehåller frukt och grönt vad är det som är så unikt med Fitline?

  Det unika är upptaget. Alla Fitline produkter har NTC – näringstransportkonceptet. Detta är patenterat i världen och är alltså unikt för Fitline. (För att få ett patent på något måste man bevisa att det är helt unikt och att det verkligen fungerar så som man säger att det gör.)

  Det finns drygt 70 patent på olika Fitlineprodukter och delar av produkterna.

  För att förklara NTC kort så är produkterna vattenlösliga. De flesta produkter är ett pulver som vi blandar i vatten och dricker. I och med att de är vattenlösliga så går det inte överdosera. Kroppen tar upp det den vill ha och produkterna tas upp som vatten.

  Dina celler behöver näring, syre och vatten för att fungera. Får dom det i tillräcklig mängd så kan dom göra sitt jobb och din kropp fungerar så som det är tänkt. 

  När man äter mat behöver kroppen spjälka och omvandla maten och näringsämnena till en form som går att använda i cellerna men här är det redan gjort så kroppen behöver inte göra någonting, matsmältningen sätts inte igång utan man dricker det och i tunntarmen tas det upp.

  Fitline innehåller även ayurvediska örter för att öka näringsupptaget ytterligare. Allt handlar egentligen om att kroppen enkelt ska kunna tillgodogöra sig innehållet och transportera den till de ställen i kroppen där en behövs. Framför allt i våra celler.

  Det sitter ett team av läkare och forskare och forskar på näringsämnen och vad våra kroppar behöver dagligen, Fitline uppdateras sedan utefter att forskningen går framåt och ofta så ligger de före! När ett ämne blir ”modernt” så finns det redan i Fitline.


  Din kropp behöver t ex näring för att ditt immunförsvar ska vara starkt.


  För att få i dig tillräckligt med näring så bör du äta ca 1,5 kilo frukt och grönt per dag av varierande sorter. För oss känns Fitline enklare.

  Näring är ju inte det enda du behöver för att må bra förstås. Kroppen är en helhet som behöver balans. Läs mer här om vad vi behöver för att må bra!

  PM International

  Företaget som ligger bakom produkterna heter PM International och är ett tyskt familjeägt företag. Företaget grundades 1993 och ligger i framkant vad gäller innovation och forskning. Det svenska dotterbolaget grundades 2002.

  Företagets vision: ”Global Marknadsledare inom utveckling och distribution av högkvalitativa produkter inom hälsa, fitness och skönhet” Rolf Sorg PM International.

  Är visionen att vara marknadsledare inom utveckling då kan man inte bara göra som alla andra, då måste man vara först och hela tiden ligga i framkant. Och det gör PM verkligen.

  Det känns tryggt med ett familjeägt och så gammalt företag. Vi vet vad vi får och vi "känner" grundaren och VD:n som tar alla beslut. Det drivs inte av riskkapitalister som BARA vill ha vinster utan här är det riktiga människorna som använder produkterna och som är beroende av PM för sin försörjning. 

  Det är ett företag med stort hjärta!

  För varje Fitline produkt du köper är du också med och bidrar till World Vision och deras arbete för utsatta barn och familjer. PM har över 4000 fadderbarn och i och med att dom bidrar till att det byggs brunnar och dylikt i fattiga byar föra tt barnen ska kunna gå i skolan så påverkas ju hela samhällen till det bättre av deras donationer.

  Kvalitet och Säkerhet av Fitline.

  Fitline är garanterat säkert och av högsta kvalitet. Elab (Fd Tüv Süd) som är världens äldsta kontrollföretag kontrollerar Fitlines produkter.

  Dom kan åka till vilket lager dom vill i världen och hämta valfria produkter och sedan testar de dem och publicerar resultatet på sin hemsida och resultatet kan vi som konsumenter se genom att scanna en qr-kod som sitter på varje Fitlineprodukt.

  Alla produkter är även med på Kölner Liste vilket är listan för dopingsäkra produkter som elitidrottare kan använda sig av för att vara säker på att dom inte råkar få i sig något förbjudet ämne.

  Många elitidrottare använder produkterna t ex det tyska och österrikiska alpina landslagen har använt dem i över 10 år. PM sponsrar inte elitidrottare utan dom får köpa produkterna som alla andra vilket dom knappast skulle göra om dom inte fick resultat…

  Det känns helt säkert att ge detta till våra familjer.

  Varför använder vi Fitline?

  Karin: I januari 2014 hörde jag talas om dem av en vän och jag såg ju på henne att hon fått mer energi och mådde bättre. Jag var egentligen inte intresserad av kosttillskott och sådant men min mamma ville att vi båda skulle prova.

  Vi fick båda resultat ganska snabbt och jag har inte ångrat alls att jag började. Jag har bland annat mer energi och sover betydligt bättre. Jag har sedan dess inte varit utan Fitline en dag. Jag har fått många resultat av att tillsätta mer näring än vad som finns i maten men det enda sättet för dig att veta om det verkligen fungerar är att testa själv.

  Yvonne: Jag blev övertygad att testa och har inte ångrat det en sekund, bland annat mindre stress, ingen ångest och en magkatarr som helt försvunnit gör att jag aldrig kommer sluta! Jag har nu en mental styrka och ett inre lugn som är svårt att förklara.

  Varför ska du använda Fitline?

  Vi har berättat om NTC – näringstransportkonceptet som gör att vi verkligen tillgodogör oss näringen som finns i Fitline produkterna. Vi har berättat om den rigorösa säkerheten och forskningen som pågår hela tiden för att säkerställa att vi har de bästa produkterna med de bästa näringsämnena i våra händer.

  Om du vill läsa mer om vårt optimalset som är grunden så berättar vi om morgondrinken powercocktail och kvällsdrinken restorate här 

  Men som vi sa – enda sättet att få veta om de funkar är att testa!

  Vi rekommenderar dessa varmt – hela din kropp behöver näring! Här beställer du! Du har 30 dagars nöjd kund garanti så du kan testa i en månad och om det inte är något för dig får du pengarna tillbaka.

  Prova själv och upplev resultat!

  Från Pm-internationals hemsida: ”Få de näringsämnen du behöver varje dag - FitLine Optimalset ger din familj ett holistiskt näringskoncept varje dag. Vår strategi är att fylla näringsgapet i din kost eftersom ditt välbefinnande är viktigt”

  Beställ nu

  Fitline är bara mat och botar inga sjukdomar eller krämpor. De resultat jag nämnt är resultat man får om man tar rätt näringsämnen i rätt mängd varifrån som helst. Det är också så att din kropp är unik så du kanske inte får samma resultat som någon annan. Det jag vet är att när kroppen får mer/rätt näring så börjar den jobba och försöker läka och balansera sig. Det som gör Fitline unikt är sammansättningen av näringen och upptaget av den – alla näringsämnen är i rätt relation till varandra och det är väldigt lätt för kroppen att tillgodogöra sig men det är inget annat än mat egentligen. Jag rekommenderar dig att testa för det är enda sättet att få veta hur du mår av det. Om du köper via min länk så får jag en liten betalning för det. Det innebär ingen skillnad för dig utan priset är detsamma. Enda skillnaden är att om du har några frågor eller vill ha råd så finns jag och mitt team till ditt förfogande. Du får personlig hjälp.