Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

vitaminer och mineraler

Vilka är vi?

  Karin Wälivaara

  Jag heter Karin Wälivaara. Jag bor utanför Älvsbyn i Norrbotten med min man Dan. Jag har använt Fitline optimalset (Powercocktail och Restorate) sedan januari 2014 och det har gett mig så mycket effekter på min hälsa (trots att jag ansåg mig frisk när jag började) men en av de saker jag vill lyfta fram är den mentala styrkan jag tycker att jag fått. Att man får energin och orken att ta tag i saker och ting. En annan klarhet i livet. Energi att orka göra de förändringar man vill och skapa sig det liv man drömmer om. Jag ser resultat på min familj och mina kunder dagligen och en av de starkaste historierna är min mammas - hennes resultat är en stor del av anledningen till att jag vill att alla ska få veta att detta finns! Att jag vill sprida det till alla. Tänk vad lite näring kan göra! För det är det Fitline är - bara mat där näringsämnena är lättupptagliga för kroppen. Läs mer om varför. Enda sättet att få uppleva dina egna resultat är att prova själv! Ge din kropp det bästa!

  Yvonne Björk

  Jag heter Yvonne Björk. Jag bor utanför Skellefteå i Västerbotten tillsammans med min man och våra två ungdomar Jag har använt Fitline optimalset (Powercocktail och Restorate) sedan december 2015 och det har gett mig stora resultat på mitt välmående. Jag ansåg mig egentligen inte behöva extra näring, jag mådde bra att springa runt i ekorrhjulet. Jag hade en dröm om att göra en livsstilsförändring men energin till att påbörja den saknades.

  Tack vare högkvalitativ näring upplevde jag mer energi och jag kände mig mentalt stark att äntligen stanna ekorrhjulet och göra det jag drömt om, en förändring! Jag ser även positiva effekter bland min familj och mina kunder varje dag och just därför vill jag dela med mig av detta just till dig. Att du ska få uppleva energi och glädje i din vardag och samtidigt skapa ditt drömliv

   

  Kan jag kan du!