Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vad behöver jag för att må bra?


Det finns många bitar i hur du skapar balans i livet och mår bra varje dag. Livet består av så många olika delar och utan att ta hand om alla så kommer du inte att kunna vara ditt sanna jag.

Här kommer du att få lära dig sju av de viktigaste!

Bra relationer för att må bra

Umgås med människor som ger dig energi och inte med de som bara tar. Att vi har roligt och mår bra psykiskt har stor påverkan på hur vi mår även fysiskt.

Försök göra dig av med tärande vänskaper och öka tiden med de som får dig att må bra. Det kan vara svårt att göra sig av med vissa relationer men det kan också vara helt livsnödvändigt.

Om inte annat så minska tiden du umgås med de som du märker får dig att må dåligt.


En positiv attityd för att må bra

Att fokusera på det som är bra i livet i stället för det tråkiga är superviktigt. Du blir vad du tänker. Fokuserar du bara på problem och tråkigheter så är det bara det du ser.

Försök vara positiv när det går – ju mer desto bättre och om du jobbar på det så kan du skapa en vana utav det. Känn efter hur mycket bättre det känns att vara glad istället för orolig och sur/ledsen.

Det här stärker också din kropp – kroppen och knoppen hänger ju tätt ihop!

Rörelse för att må bra

Glöm inte att röra dig! Vi är inte gjorda för att sitta still. Rör dig varje dag! Svenska myndigheter rekommenderar alla vuxna att vara fysiskt aktiva i 30 minuter per dag.

Man bör då bli lätt andfådd så man har lite svårt att prata under denna tid. Jag är inte jättemycket för träning själv men jag vet hur viktigt det är att röra sig för sin hälsa.

Jag skulle säga att 30 minuter per dag nog är ett minimum och man behöver göra lite mer än så någon dag i veckan. Men det är ju så att den träning som blir av är bra.

Den som inte blir av är värdelös så sätt inte för höga krav på dig själv då kanske det inte blir något alls av det hela.

Återhämtning för att må bra

När vi sover så har kroppen en massa saker för sig. Den reparerar sig efter dagen (vilket kräver flera olika näringsämnen) och ser till att du har energi till nästa dag.

Vi behöver sova och vila tillräckligt. Varje dag. Om vi inte gör det kommer kroppen att börja brytas ner och det kan skapas sjukdomar. Så glöm inte att vila när du behöver och se till att du får en god natts sömn.

Har du problem att sova så rekommenderar jag vårt optimalset och framförallt vår kvällsdrink med mineraler.

Vatten för att må bra

Vi vet alla att vi behöver dricka vatten. Allt i kroppen är beroende av det och vi består till stor del av vatten. Hur mycket man behöver dricka per dag varierar med t ex vikt och hur mycket du rör dig men ungefär 1,5–2 liter per dag är lagom om du inte svettas jättemycket då du kan behöva mer.

Även vatten kan överdoseras så använt sunt förnuft!

Vattnet bör vara utan kolsyra då för mycket kolsyra inte är särskilt bra för våra kroppar. Vi blir försurade och är man försurad så är det bland annat svårare att hålla vikten och immunförsvaret blir sämre.

Vatten är bra för hjärtat, huden och även för matsmältningen. Det kan minska risken för vissa typer av cancer och behövs i kroppen för att rensa ut gifter och andra slaggprodukter.

Har du druckit för lite kan du bli trött och få huvudvärk. Vatten är även superviktigt för en hälsosam hud.

Alla celler i kroppen (hjärtceller, hjärnceller, leverceller, hudceller osv) behöver vatten för att fungera. Så dricker du för lite vatten, börja dricka mer och se om du mår bättre av det.

Andas för att må bra

Att andas är ju helt livsnödvändigt – vi dör ganska snabbt om vi slutar andas. Alla våra celler i kroppen behöver syre för att fungera. Precis som med vatten.

Många människor andas ytligt uppe i bröstkorgen. Det är viktigt att ta djupa andetag ända nere i magen. Försök djupandas några gånger per dag.

Gör det till en vana och din kropp kommer att tacka dig!

Tips för andning

Andas med näsan, det fyller lungorna bättre än om du andas med munnen.

Rör armarna mjukt och långsamt t ex simtag sittande på en stol för att mjuka upp din bröstkorg och därmed bidra till en djupare andning

Sitt avslappnat på hela baken och baksida lår. Luta dig bakåt med stöd eller framåt och stöd på armbågarna. Detta göra att bålmuskulaturen slappnar av och du kan lättare fylla lungorna.

Du tömmer lungorna lättare på luft om du formar läpparna som om du ska blåsa ut ett ljus.

Tipsen kommer från Riksförbundet HjärtLung

Näring för att må bra

Näring, Syre och vatten. De tre saker som alla celler i kroppen behöver för att skapa energi och ”göra sitt jobb” Det finns massor med olika näringsämnen som kroppen behöver och om du ger din kropp tillräckligt så kommer du att få mer energi, du kommer att sova bättre och du kommer att ha det lättare att träna och vara positiv.

Utan energi så orkar vi inget av alla de delar jag tagit upp här.

Så min största rekommendation är att se till att du få i dig rätt näring, du behöver ett kosttillskott och jag rekommenderar FitLine på grund av att dom säkerställer att den naturliga näring som de innehåller når cellerna – det är ju där vi vill ha den.

Dessa produkter är av högsta kvalitet och tillverkas under stora kontroller så jag är helt trygg med att jag får det jag behöver.

För din hälsa så läs mer här eller köp nu!

Dricker du vatten, försöker djupandas varje dag och tar extra näringstillskott kan jag nästan garantera att du kommer börja må bättre OCH då får du också energi nog att ta tag i allt det andra jag nämnt här.

Vem orkar ha en positiv attityd om man inte har någon energi? Fitline Shop

Vad gör du nu för att må bra?

Min största rekommendation är att du skaffar Fitline Powercocktail och Restorate. Du beställer här.

Att du också börjar dricka mer vatten om du dricker för lite och ta en stund varje dag att djupandas.

Försök sedan ta tag i övriga bitar men gör inte allt på en gång så det blir övermäktigt. Bara tänk på hur du lever och gör mer av det du mår bra av. ”Det är bra att må bra” som en mentor till mig brukar säga.

Ta ett litet steg i taget och försök inte ändra allt på en gång. Då kommer det att bli jobbigt. Livet ska vara roligt och vi ska må bra så det går!

 Beställ här med 30 dagars nöjdkund garanti eller Läs mer här.

Från Pm-internationals hemsida: ”Få de näringsämnen du behöver varje dag - FitLine Optimalset ger din familj ett holistiskt näringskoncept varje dag. Vår strategi är att fylla näringsgapet i din kost eftersom ditt välbefinnande är viktigt”

Beställ nu

Fitline är bara mat och botar inga sjukdomar eller krämpor. De resultat jag nämnt är resultat man får om man tar rätt näringsämnen i rätt mängd varifrån som helst. Det är också så att din kropp är unik så du kanske inte får samma resultat som någon annan. Det jag vet är att när kroppen får mer/rätt näring så börjar den jobba och försöker läka och balansera sig. Det som gör Fitline unikt är sammansättningen av näringen och upptaget av den – alla näringsämnen är i rätt relation till varandra och det är väldigt lätt för kroppen att tillgodogöra sig men det är inget annat än mat egentligen. Jag rekommenderar dig att testa för det är enda sättet att få veta hur du mår av det. Om du köper via min länk så får jag en liten betalning för det. Det innebär ingen skillnad för dig utan priset är detsamma. Enda skillnaden är att om du har några frågor eller vill ha råd så finns jag och mitt team till ditt förfogande. Du får personlig hjälp.