Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

vitaminer och mineraler

Powercocktail och Restorate

Vårt Optimalset

Hur du startar och avslutar din dag på bästa sätt! Vi har druckit dessa varje dag sedan januari 2014 respektive december 2015.

Vi kan inte tänka oss en dag utan, morgondrinken ger oss energi och fokus och kvällsdrinken ger oss en god natts sömn.

Här förklarar vi lite närmare vad produkterna är och vad näringen de innehåller behövs för i kroppen så du sen kan ta ställning till om detta är något för dig eller inte!

Fitline är skapade med ett holistiskt tänk.

”FitLine erbjuder dig ett komplett produktsortiment för hälsa, skönhet och välmående. Våra produkter kombinerar noggrant utvalda bioaktiva mikronäringsämnen, mångårig forskningserfarenhet och banbrytande teknik med ditt välbefinnande i åtanke.”
- PM International

Fitline Powercocktail

Om du tidigare hört talas om Fitline Basic så är Powercocktail en uppdaterad version. Powercocktail innehåller fler ingredienser (bland annat antioxidanter och polyfenoler) och näringsämnen samt även en portion Activize oxyplus.

Vikommer här att berätta om Powercocktail eftersom det är den vi använder och eftersom den är uppdaterad och därför bättre än Basic. Allt som finns i Basic finns alltså i Powercocktail och lite till.

Powercocktail innehåller massor med frystorkat frukt och grönt. Den innehåller fruktos som kommer från frukterna och grönsakerna som är i och mängden fruktos i en portion är ungefär lika stor som i 1/3 äpple.

Varför jag nämner detta är för att en del påpekar att det ”bara” är en massa socker men så är alltså inte fallet. Det är väldigt lite socker i och powercocktail hjälper till att balansera blodsockret.

Den har både lågt glykemiskt index och låg glykemisk belastning. I och med NTC, näringstransportkonceptet, som är unikt för alla Fitline produkter så kan våra kroppar verkligen tillgodogöra sig all näring som är i dem, du kan läsa mer om det här.

Näringsämnen i Powercocktail

 • Selen

 • Vitamin C

 • Niacin (vitamin B3)

 • Vitamin E

 • Panotensyra (vitamin B5)

 • Vitamin B6

 • Vitamin B1

 • Vitamin B2

 • Vitamin A

 • Folsyra

 • Biotin

 • Vitamin B12

 • Här berättar vi vad våra kroppar behöver dessa vitaminer till och varför vi inte får tillräckligt av dem i maten.

  Powercocktail innehåller Fibrer från frukt, grönsaker och spannmål samt goda tarmbakterier stödjer en normal tarmfunktion och motverkar därigenom förstoppning och diarré. Vi har båda märkt stor skillnad på vår mag- och tarmfunktion sedan vi började använda powercocktail!)

  Är tarmen glad är även immunförsvaret på topp då ca 70% av immunförsvaret sitter i tarmen.

  Guarana är en kaffeört som innehåller ett koffein som är balanserande för kroppen, det har alltså inte den stressande effekt som kaffekoffein har utan du får en jämn utsöndring under några timmar. 

  Det finns även ett brunalgextrakt i som fungerar ungefär som hemoglobin alltså hjälper till att transportera syre i blodet så det ger en ökad syreupptagningsförmåga vilket är extra omtyckt av elitidrottare.

  Vad är då Fitline Activize Oxyplus?

  Det är en liten burk energi! Det finns en portion Activize i Powercocktail men Activize innehåller alla B-vitaminer, guaranan och brunalgen så man kan med fördel ta extra av den om man känner sig trött eller behöver fokusera vid ett möte eller ett prov.

  Istället för eftermiddagskaffet är den klockren. B-vitaminer förbrukar vi massor av vid stress och de är även svåra för kroppen att lagra.

  Activize är även mycket använd av idrottare på alla nivåer innan de tränar just eftersom den ökar prestation och koncentration samt syreupptagningsförmågan.

  Vi rekommenderar en burk av den i tillägg till Powercocktail och Restorate! Perfekt att ta istället för eftermiddagskaffet!

  Fitline Restorate

  I och med NTC näringstransportkonceptet som är unikt för alla Fitline produkter så kan våra kroppar verkligen tillgodogöra sig all näring som är i dem, du kan läsa mer om det här.

  I Restorate som man då tar på kvällen har vi alla viktiga mineraler samt vitamin D. Restorate är basiska mineraler så de stödjer syra-bas balansen i kroppen.

  Precis som våra jordar är vi ofta försurade av dåliga matvanor, föroreningar och stress och Restorate hjälper då till att basa oss. Är vi försurade så är det lättare att bli sjuk och svårare att hålla vikten.

  När vi sover och vilar så utför kroppen en massa processer och i dessa behövs mineraler. Har det inte tillsatts tillräckligt via maten så kommer kroppen att ta där den hittar, i skelett och tänder t ex och det vill vi ju inte.

  Karin: Jag har aldrig haft särskilt svårt att sova men jag har varit dötrött på morgnarna oavsett hur många timmar jag sovit. Med Fitline Restorate vaknar jag utvilad, så något har hänt med kvaliteten på sömnen. Jag fick restultat efter min första Restorate.

  Yvonne: Ville sova jämt, när jag vaknade på morgonen var min första tanke: "när får jag sova igen" nu vaknar jag pigg och utvilad och letar inte efter tillfällen att sova

 • Kalcium

 • Magnesium

 • Järn

 • Zink

 • Koppar

 • Mangan

 • Krom

 • Selen

 • Vitamin D

 • Varför ska du välja Powercocktail och Restorate

  ”Få de näringsämnen du behöver varje dag - FitLine Optimalset ger din familj ett holistiskt näringskoncept varje dag. Vår strategi är att fylla näringsgapet i din kost eftersom ditt välbefinnande är viktigt” - PM International

  Att dricka en drink Powercocktail och en drink av Restorate varje dag hjälper dig att få i dig den näring som tyvärr saknas i maten idag. På grund av olika orsaker så är näringen inte lika hög som tidigare och dessutom förstörs näringen ytterligare vid processad mat och halvfabrikat.

  Vårt råd till dig är att äta så ren mat som möjligt, lagad från grunden i den utsträckning du kan. Det är viktigt att allt fungerar i din vardag så det inte blir ett jobb att äta.

  Plus att ta en Powercocktail när du vaknar och en Restorate innan du går och lägger dig för att fylla på din kropp med näring av hög kvalitet som tillägg till det.

  Vill du få stödja din kropp ytterligare så lägg till en burk Activize till en extra drink mitt på dagen för energi, koncentration och fokus.

  Testa! Du kommer inte ångra dig. Beställ här! Du har 30-dagars nöjd kundgaranti så du har inget att förlora!

  Tänk dock på att det är din kropp som ska göra jobbet. Det här är ingen quick-fix eller någon medicin så ge din kropp tid.

  Fitline är bara mat och botar inga sjukdomar eller krämpor. De resultat jag nämnt är resultat man får om man tar rätt näringsämnen i rätt mängd varifrån som helst. Det är också så att din kropp är unik så du kanske inte får samma resultat som någon annan. Det jag vet är att när kroppen får mer/rätt näring så börjar den jobba och försöker läka och balansera sig. Det som gör Fitline unikt är sammansättningen av näringen och upptaget av den – alla näringsämnen är i rätt relation till varandra och det är väldigt lätt för kroppen att tillgodogöra sig men det är inget annat än mat egentligen. Jag rekommenderar dig att testa för det är enda sättet att få veta hur du mår av det. Om du köper via min länk så får jag en liten betalning för det. Det innebär ingen skillnad för dig utan priset är detsamma. Enda skillnaden är att om du har några frågor eller vill ha råd så finns jag och mitt team till ditt förfogande. Du får personlig hjälp.